Karamanaga: GJUKANOVIQ NDOSHTA OFENDOI PASARDHËSIN

Ismet KarmanagaKryetari i Shoqatës për mbrojtjen e Qytetit të vjetër „Kalaja“ Ismet Karamanaga ka deklaruar që edhe në shtete shumë më të zhvilluara ndodh të dëgjohen ofendimet në parlament. „Çdo herë ekziston mënyra tjetër e të menduarit dhe sjelljes ndaj atyre që mendojnë ndryshe, sidomos kur bëhet fjalë për, nga njëra anë, politikanin me eksperiencë dhe njeriun që padyshim ka autoritet të madh, dhe, nga ana tjetër, për një deputet shumë të ri, inteligjent dhe të arsimuar i cili një ditë ndoshta do të jetë dhe kryeministër“, tha ai për „Vijesti“ duke komentuar fyerjet primitive të kryeministrit Millo Gjukanoviq në Kuvendin e Malit të Zi ndaj deputetit të Partisë Pozitive Dritan Abazoviq.

Karamanaga shtoi që çdo parlament do të ishte krenar që në rradhët e veta të ketë një njeri aq të ri dhe me perspektivë.

„Këto lloj gjërash duhet të shtyhen në plan të dytë, duke marrë parasysh një milion probleme tjera me të cilat përçdo ditë përballemi“, ka përfunduar kryetari i OJQ „Kalaja“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do

Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT
Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT

  Sot, para zyrtarëve të Vetëqeverisjes Lokale, institucioneve publike dhe aktorëve të tjerë vendorë, prezantuam dokumentin PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJVE. Ky plan paraqet një vlerë të

Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT
Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT

Mexhlisi i Bashkësisë Islame Ulqin në bashkëpunim me organizatën Horizonti – Qendra për mirëkuptin ndërkulturorë Ju fton të merrni pjesë në Tribunë Islame dhe promovim të librit „Dilemat bashkëkohore

Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë
Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë

U bënë shtatë vjet  nga vdekja e parakohshme,   në moshën 56 vjeçare,  të Husein Bato Dukaj, regjisorit të parë të shkolluar  në Mal të Zi, me të cilin kam punuar disa vite  në TVMZ.  Dhe këtë përvjetor

Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË
Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË

Për shkak të valës tropikale dhe temperaturave jashtëzakonisht të larta, alarmi meteorologjik portokalli është në fuqi dhe në ditët në vijim do të jetë shumë nxehtë, ndërsa gjatë fundjavës temperatura