Ministria e arsimit: NË KATËRKOLLË SHKOLLA FILLON ME 12 SHTATOR

Shkolla fillore Bedri ElezagaFillimi i vitit shkollor do të vonojë në Shkollën fillore “Bedri Elezaga” në Katërkollë, njoftohet nga Ministria e arsimit.

Siç thuhet, për shkak të përfundimit të punimeve të cilët realizohen në kuadër të fazës së tretë të Programit të efikasitetit energjetik në ndërtesat publike, mësimi në këtë institucion edukativo-arsimor do të fillojë të hënën më 12 shtator.

Në shkollat tjera në territorin e komunës së Ulqinit nxënësit do të ulen në banka të enjten e ardhshme, me 1 shtator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…