Sukses i ri i sportistëve tonë: 47 MEDALJE PËR KLUBIN E KARATESË “ULQINI” NË TURNEUN “ZETA OPEN 2023”

Më 23.10.2022, Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë në turneun ndërkombëtar të karatesë “ZETA OPEN 2023” në Zetë.

Garuesit e KK “Ulqini” arritën të fitojnë numrin më të madh të medaljeve nga të gjithë pjesëmarrësit në turne – gjithsejt 47 medalje: 11 të arta, 13 të argjendta dhe 23 të bronzta.

Në këtë turne morën pjesë 39 klube nga 7 shtete me 833 garues.

Përgëzojmë organizatorët për organizimin e shkëlqyer të turneut.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…